Påskeferie sjov hos Superevent og breakoutroom.dk

Mangler dig og din familie noget sjovt at lave i påskeferien, eller er i måske igang med at finde på sjove aktiviter til store bededag, så har vi hos SuperEvent og BreakoutRoom altid mange sjove aktiviteter. Vi har blandt andet Escape Rooms til rigtig gode priser, og du finder det ikke billigere andre steder. For kun 200 kr per person kan du komme og prøve et af vores 4 sjove escape room med interesante og unikke temaer. Det er vores Last Minute tilbud dette består af, og kan bookes enten på dagen eller en uge frem. Så hvis du lige står og mangler noget at lave på dagen eller du tænker du ikke ved hvad du skal bruge en weekend på, så har vi altid gode tilbud og priser på mange forskellige tider og til alle vores sjove og forskellige rum. 

Men er du i god tid har vi generelt gode priser. Og hvis du kommer en formiddag så kan du faktisk få hele 25% rabat på vores escape rooms! Du sparer mange penge her og det gælder alle 4 forskellige rum vi har. Så kom forbi vores lokaler i enten Rødovre lige ved Rødovre Centrum, eller København indre by, lige omkring Amalienborg for en sjov oplevelse til gode priser for hele familien eller dine venner. Vi har noget for alle aldre og i forskellige sværhedsgrader så alle kan være med, stor som lille. Vi er de eneste der tilbyder et escape room der er familievenligt hvor børnene i familien også¨kan være med til sjov, til at løse gåderne og til at tænke ud af boksen. 

I et escape room bliver i lukket inde i 60 minutter og skal løse forskellige gåder og mysterier for at komme ud. Med både uhyggelige og bare spændende temaer kan du selv vælge sværhedsgraden.