Derfor skal du vælge vælg-selv firma julegaver

Synes du også at det er svært at finde de helt rette firmajulegaver til dine medarbejdere år efter år? Firmajulegaver betyder en hel del, både for medarbejderne og for virksomheden som helhed. Det handler nemlig om at sende det rette signal og glæde ens ansatte (og evt. også kunder). Det bør derfor være en prioritet for hver enkelt virksomhed at give de helt rette firma julegaver – og det kan man gøre nemt og hurtigt ved at vælge vælg-selv firma julegaver.

Hvad er vælg-selv firmajulegaver?

Når du vælger, at hver enkelt medarbejder skal kunne vælge sin egen julegave, gør du livet meget nemt for dig selv. Du og resten af medarbejderne får nemlig blot adgang til en lukket shop, hvor hver enkelt medarbejder kan vælge sin egen julegave ud fra et fint sortiment. Du skal blot vælge en priskategori og så bliver resten klar for dig.

Hvad er fordelene ved en vælg-selv gaveshop?

Der er mange fordele ved at lade hver enkelt medarbejder vælge sin egen firma julegave:

  • Når medarbejderne må vælge deres egen gave, får de rent faktisk noget, de godt komme tænke sig. Det giver glade medarbejdere – og glade medarbejdere giver loyale medarbejdere.
  • Det er en nem og sikker løsning med personligt login. Hver medarbejder får sit eget login og kan vælge sin egen gave inden for et bestemt tidsrum.
  • Det frigør ressourcerne, så du kan bruge tid til at koncentrere dig om virksomheden i stedet for julegaverne. Alt det administrative som f.eks. indkøb, oprettelse af shop, pakning og forsendelse bliver nemlig håndteret af nogle andre.
  • Julegaverne i en vælg-selv gaveshop er også generelt billigere end i butikkerne, faktisk op til 70 % billigere. Det er primært fordi der bliver købt stort ind til mange virksomheder – og det kommer naturligvis dig som kunde til gode.

Hvilket firma skal man vælge?

Er du blevet overbevist om at en vælg-selv gaveshop er det rette valg til din virksomhed? Vi anbefaler, at du kontakter Y-Design. De tilbyder gaver i forskellige prisgrupper, fra 300 kr. til 960 kr. pr. medarbejder – og de sørger for alt, så du kan bruge tiden på noget andet. De har også mange års erfaring og bruger en del tid på at skanne markedet for årets mest spændende produkter, så dine medarbejdere får et godt udvalg at vælge imellem, uanset prisklasse.