Drømmen om et kontor

Drømmen om et kontor

Hjemmet har alle dage været noget man forbinder med en form for fællesskab for en husstand. Møblerne er efter en fælles aftale placeret hvor de er, dekorationerne har måske en baghistorie som repræsenterer den ene part af hustanden, men i længden er det også en historie om hvordan man har fundet sammen.

Men der er mange hjem der har det mere private rum; et lukket rum der oftest omfavner kun den ene part af hustanden. Dette private rum er stedet hvor den ene udfolder sig. Nogle vil bruge et sådant rum til at være kreativ, andre vil gerne være klassisk med en masse gaming udstyr, store skærme, lysende tastatur og mus m.m. og til sidst findes der folk der gerne ser dette rum som det klassiske kontor med printer og en simpel bærbar computer, nogle mapper, en rumdeler og hvad man ellers kan finde på.

Den rette teknik

Når det kommer til indretningen af sit eget kontor, så har man lidt nogle af de klassiske kriterier. Der skal være et bord, der skal være en stol, en computer, nogle hylder og naturligvis printer og mapper. Mange af tingene handler meget om smag og præference omkring design, men når det kommer til for eksempel en printer så er der pludselig mange overvejelser man skal gøre sig i forhold til ens behov.

Er man godt gammeldags klassisk og bare har brug for en maskine der kan spytte tekst fra skærm til papir, jamen så kan man mere eller mindre investere i hvilken som helst HP printer uden den største risiko for at blive skuffet. Skal du derimod have en mere multifunktionel printer der både kan scanne, fungere som kopimaskine og samtidig spytte dokumenter ud fra computeren, så begynder det hele at være lidt mere teknisk og det vil være nødvendigt for at du kan finde den rette at du opsøger eksperter og spørger omkring.

Moderne eller klassisk?

Der har været engang hvor det at vælge en printer gik alene på hvad den kunne og ikke kunne, men som med alt andet teknik, så har teknikken udviklet sig med tiden og dette medfører at du nu også skal begynde at beslutte om din printer skal printe med blæk eller om du ønsker at den skal benytte en laser egenskab hvor det udprintede kommer på papiret gennem en slags pulver der får en elektrisk ladning der giver det ønskede resultat til sidst..

Der er mange fordele ved begge valg. Printeren med blækpatronen har den fordel at det er noget der har været i årtier og derfor er der en større skare af mennesker som kan hjælpe, og det vil være billigere at udskifte en patron over en laserpære.

Imens er laserprinteren langt hurtigere, så har man en tendens til at printe meget ud og ikke gider den lange ventetid, så kan denne printerform være noget der passer bedre ind på netop dit kontor.