Har du prøvet et trådløst headset?

 

Har du prøvet et trådløst headset?

Hvilket headset skal jeg vælge? Har du brug for et Bluetooth høretelefoner, som kan afspille i den bedste kvalitet og har en utrolig lang batterikapacitet, så du slipper for at skulle lade dine trådløse høretelefoner op hele tiden? Så har vi lige netop det bluetooth headset, som du har brug for! Hos PrisPresseren.dk specialiserer os i headset og bluetooth headsets er vores fortrukne headsets. Det essentielle for os er at lydkvaliteten er i top, når man skal lytte til lydbøger, musik eller noget helt tredje. Når man skal vælge sit næste trådløst headset er det her vigtigt at vide præcis, hvad du vil at det skal kunne. Her kan man kigge på om det er batterikapaciteten, som er det vigtigste for dig. Derfor er det klogt at se nærmere på de specifikationer som headsettet har, når man skal købe et nyt headset.  

Vores Bluetooth høretelefoner connectes alle sammen med Bluetooth, hvilket er den ultimative form for forbindelse man kan benytte sig af, når man skal bruge høretelefoner trådløst.  Her er der et væld af generationer, som hver eneste gang finpudser brugeroplevelsen herunder optimere den lyd, signalstyrke, afstand fra enhed og meget mere.  

Enormt sortiment 

Vores stærke sortiment inkludere både sportsheadset og høretelefoner til hverdagsbrug. Sportsheadsettene kommer med et indbygget running band, så du slipper for at dine Bluetooth høretelefoner ryger på gulvet og bliver ødelagt, hvis det falder ud af øret, mens du er aktiv. Vores hverdags trådløse headset består af SmartPods og Apple AirPods, som begge har 2 separate headsets pods, som er små kompakte enheder, som man kan sætte i øret fuldstændig uden ledninger, der er dig i vejen, mens du er på farten.  

Vores hverdags høretelefoner medfølger et etui, som lader dit trådløse headset op, mens du ikke anvender dem, det er hvad vi kalder for smart! Etuiene fungerer dermed som en form for powerbank til dit Bluetooth headset uden at du skal tænke på en træls ledning du skal vikle dem ud af, når du skal til at lytte til musik. Etuiet gør det nemt for dig at organisere dine earpods er, så du slipper for at den ene bliver væk i lommen eller andetsteds.  

Disse ting bør tages i betragtning! 

Lyttetiden er en af de afgørende faktorer, man skal overveje, når man skal vælge hvilket trådløst headset, som du skal have. Da det afgør hvor lang tid du kan lytte til din yndlings sang. Her kan det også være intelligent at se på hvor lang tid det tager for det trådløse headset at blive opladet, da det er væsentligt, at det ikke tager over 8 timer eller lignende. Er du et naturmenneske, som elsker at gå lange ture i skoven og lytte til en god sang eller til vise ord? Så er det bestemt også det kloge valg at bruge ledningsfrie headsets. I fitnesscenteret er den uproblematiske afspilning ledningsfrie høretelefoner, da de kan lukke alt anden lyd ude og det er næsten aldrig dit favorit track, som kører på anlægget i dit fitnesscenter. Her går ledningen ikke i vejen for dig, når du skal løfte tunge vægte eller anvende de mange maskiner.  

Slip for ledningsspinat  

In ear trådløse høretelefoner er også et fortruken valg, da det automatisk blokere udefra kommende støj og larm, når du blot vil lytte fokuseret på det, som foregår i dine høretelefoner. Vi ved at ledningsspinat er noget af det mest ubehagelige ved høretelefoner, derfor forhandler vi udelukkende ledningsfrie trådløse høretelefoner. Så du er fri for at skulle vikle en ledning fra hinanden. Bluetooth giver dig muligheden for at kunne forbinde til lige netop den enhed du vil forbinde dig til. Da alle nyere computer, telefoner, tablets osv. har Bluetooth indbygget.