Har du prøvet Skjorteholdere? 

Har du prøvet Skjorteholdere? 

Er du træt af at din skjorte flyver op af bukserne ved mange stræk eller løft i armene og dermed får en til at se dårlig ud? BalderClothes ved hvor vigtigt det er for en at se godt ud og sørge for at ens påklædning bare virker. Derfor har BalderClothes besluttet at indføre skjorteholderen til BalderClothes udvalg af accessories, så du ej mere behøver bekymre dig med at ens t-shirt flyver op af bukserne.  

Hvad er en skjorteholder?  

Skjorteholderen er et smart lille stilrent redskab for dig, der ønsker at skjorten skal forblive nede i bukserne. BalderClothes tilbyder to udgaver af skjorteholdere. Den ene er vores standard model, hvor du bare sætter den ene del i strømpen ind under buksen og op ved blusen og sikrer en herved at den ikke er dig i vejen mens du bevæger dig og sikrer at trøjen er spændt helt op. Den anden model er vores v2 udgave, der består af to ringe, som kan påføres rundt om ens lår og hæfter med klampere i trøjen 3 steder i hver side og dermed holder trøjen i bukserne.  

Begge udgaver har samme formål, men nogle foretrækker den ene frem for den anden, da nogen mener det er mere komfortabelt at den er nede om låret og andre vil ikke at have noget om benet.  

Flere funktioner 

Skjorteholdere er ikke kun til mænd og der er taget indtaget forbehold for at ikke to mennesker har samme størrelse af ben, hvorfor vores v2 model kan reguleres i afstand og bredde omkring benet, så du ikke skal overveje at bytte skjorteholderen ud, hvis du for eksempel begynder at løve eller taber sig. Skjorteholderen kan derfor nemt bruges til piger.    

Oftest anvendt til skjorter 

Skjorteholderen er som i sit navn som udgangspunkt designet til at holde skjorter nede i bukserne, men du kan snildt benytte skjorteholdere til t-shirts, bluser eller poloer, hvis man fortrækker dem nede i bukserne.  

Både til arbejdet og privaten 

Skjorteholderen skal ikke kun bruges til et socialt sammenhænge som bryllup, man kan nemt benytte skjorteholderen på studiet, hvis du vil have at se skarp ud over for kunderne, men kan også sagtens bruges i hjemmet, hvis man elsker at man ser stilet ud altid. Skjorteholderen kan hjælpe dig til fremlæggelser eller eksamener på studiet, så man er sikker på at se smart ud.  

Til Byen 

Skjorteholderen er smart til dig, som skal til fest og måske har fået et par stykker indenbords og efterhånden måske ej lige er så opmærksom senere på aftenen omkring sit outfit, som du var før på dagen. Her undgår du for at skulle overveje at t-shirten ryger op af bukserne, når man danser ude på floor. 

Er du mode bevidst og ved lige nøjagtigt hvornår at dit outfit har behov for at ens blusen er nede i bukserne, så ved du, at du ønsker at ens outfit ligeledes ser ud som du forstiller dig det. Derfor er skjorteholderen den ideelle løsning til dig. Da man ikke bemærker den på og får dig til ej at skulle skænke ens bluse en tanke.