Hvis du interesserer dig for bøger . . .

Så interesserer du dig sikkert også for kunst, vores miljø og mange andre gode fornuftige ting.

Bogbasen.dk startede for snart 20 år siden som Danmarks første internetbaserede bog antikvariat.

Vi er ret stolte af os selv, for gennem denne lange periode at have sendt tusindvis af alskens godebøger til nært og fjernt til læsehungrende danskere. Iblandt nordmænd, svenskere, færinger, islændinge og andre godtfolk, så som købere i Japan, Australien, forskellige lande i Europa og i USA.

Det vil vi blive ved med.

Mange boghandlere handler nu også efter vores koncept med antikvariske bøger . . .

Derfor handler vi for fremtiden også med nye bogudgivelser. Sådan er verden. Derfor kan du nu også købe din nye bøger på www.bogbasen.dk, naturligvis yder vi en god rabat på nye bøger.

Her gælder reglen fyld kurver for 500 kr. af nye eller brugte bøger, gerne i en blanding, så får du bøgerne tilsendt gratis.

Bogbasen vil være din faste bogleverandør, derfor er her heller ingen købetvang eller abonnements fælder, medlemskabet er som en hel naturlighed gratis.

Hvad kan du så forvente at finde på vores boghylder . . .

Den korte version er: ALT. Den lange: Filosofi, musik, opera, kor, 12tonet, noder, teknik, biografier, romaner, historiske romaner, undervisningsbøger, gastronomi, gamle kogebøger, krimier/spænding, møntbøger, første verdenskrig, børnebøger, ungdomsbøger, kærlighedsromaner, tegneserier, anden verdenskrig, historie, lokalhistorie, listen kan fortsætte i det uendelige. Men gå selv ind på jagt . . . Der er selvfølgelig og bøger om jagt og fiskeri . . .

Men søg selv, rigtig god fornøjelse. Når du har fundet dine bøger, læg dem i kurven. Du kan betale med alle kort og MobilePay.

Skulle du være en af dem, der har vanskeligheder med computeren, ring, vi finder altid en løsning, så du kan få din ønskebog.

Vi glæder os til at betjene dig, og selvfølgelig følger vi Forbrugerombudsmands vejledning om god internethandel.

God læselyst.