Køb en ravlygte til hende der har alt

Står du og mangler en gave til hende, der har alt? er hun udendørsmennesket, der gerne vil prøve kræfter med det historiske vingesus, der gemmer sig rundt omkring ved Danmarks kyststrækninger. Lygter til ravjagt er en unik mulighed, der både kan give dig frisk luft, naturoplevelser samtidig med du får vækket din indre arkæolog. Besøg  www.ravfund.dk, der er en Danmarks største leverandører indenfor lygter til ravjagt og andre ravrelaterede produkter.

Hvordan fungerer det med disse ravlygter ?
Lygterne til ravjagt kaster en special-designet UV-stråle, som får ravet til at lyse op i en bemærkelsesværdig skrig gul farve. Derfor kommer du længst, hvis du benytter lygter til rav efter at mørket er faldet på. Lygterne er ideelle til naturmennesker, der gerne vil udfordre sig selv udendørs, uden at det nødvendigvis behøver at være fysisk hårdt. Ravjagt vækker den gængse nysgerrighed og skaber ro under bølgerne bruser. Ravjagt har en meditativ kvalitet over sig, som forhøjer dit fokus i en hverdag, der måske kan synes lidt turbulent. Vi skal alle sammen huske at trække vejret ind imellem – det hjælper lygter til ravjagt med.

Husk ravbriller
Ravbriller er vigtige da de beskytter dine øjne mod det kraftige lys fra ravlygten og så skulle de også gøre det meget lettere at få øje på ravet som de skriver hos ravfund.dk – her er hvad jeg fandt af information på deres hjemmeside ang. ravbriller

En traditionel Ravlygte har en bølgelængde på ca. 395nm og når Rav og mange andre ting belyses med denne bølgelængde vil der blive reflekteret et lys ved en anden bølgelængde og for Rav er det 575nm til 590nm hvilket er den bølgelængde der gør at ravet lyser gult/lys gult, belyser vi feks. med en lavere bølgelængde reflekterer Rav en bølgelængde på 590nm til 620nm, hvilket er en meget kraftig gul farve og mange af vores kunder bruger også Ravlygter med netop denne bølgelængde da Ravet bliver meget lettere at se. Disse Ravlygter hedder Pro Yellow eller Epi Yellow.

Vores ravbriller er konstrueret så de filtrerer de skadelige lave bølgelængder væk men også de bølgelængder vi ikke skal bruge til noget og det er feks. hvide skaller, samtidig booster vi det område, hvor Ravet bliver reflekteret for på denne måde at gøre Ravet mere synligt. De gule Ravbriller gør Ravet dybt gult og dæmper genskinnet fra strandskaller og lyset fra Ravlygten så det kraftige lilla skær vil blive reduceret omkring 80%. Du kan på billedet herunder se hvilken forskel de gule Ravbriller gør på Rav med dårlig refleksionsevne og Rav med normal refleksionsevne vil blot blive endnu mere gult og derved meget lettere at se. Du er velkommen på vores kunstige strand for en demonstration af vores Ravbriller.