Nogle spændende trends i 2022

Trends er noget der skifter hele tiden, og man skal virkelig sørge for at følge med. Dette gør sig specielt gældende, hvis du er direktør for en webshop. Mangler du derfor produkter eller tiltag din til webshop, så er du kommet til den helt rigtige artikel.

Flere betalingsformer

Hvis man sammenligner webshops i dag med dem for 5 år siden, så er der virkelig sket meget. Vi snakker ikke om, at de ser meget pænere ud og at mange af dem kører på den populære platform Shopify. Nej, vi mener betalingsformerne. I internettets tidlige dage kunne man bestille og afhente, hvor man kunne få lov til at betale i butikken. Herefter blev betalingskort tilføjet, hvor man kunne betale med Visa- og/eller Mastercard.

I dag kan man betale med MobilePay, som er meget populært, da det er nemt at betale med. Indtast blot dit telefonnummer, og så er du kørende. Nogle webshops har endda valgt at implementere Klarna og lignende former for betalinger for at gøre det endnu nemmere og hurtigere at købe varer. Dem der er foran de andre er dem der modtager Ether som betalingsmiddel i deres webshops. Det fungerer på den måde, at de udsteder en faktura i danske kroner, og så udregner systemet en pris i ETH, som står for Ether. Du scanner derefter en QR-kode, og så betaler du direkte fra din wallet. Hvis dette lyder interessant for din virksomhed, så kan du tjekke en hjemmeside om Ethereum ud, hvor du kan læse om oplevelsen fra forbrugerens synspunkt og måske også linke til den, så dine kunder ved, hvordan man køber Ether.

Dropshipping

Dropshipping er meget populært, men det er ikke den form for dropshipping, vi taler om. Man kan nemlig indgå et samarbejde med en anden webshop, hvor du sælger deres produkter igennem din egen, og så står de for det hele. Det er en god måde at få flere produkter i din webshop på, og så slipper du for at holde styr på lager og meget andet. Det er meget smart og måske noget du kunne bruge i din forretning.