NYMÅNE I FISKENE I DENNE UGE

Denne uges nymåne i Fiskene falder på onsdag den 6. marts. Det er en vigtig tid til at sætte intentioner og tage handling i retning af dine mål. Fiskene er et Vandtegn, hvilket betyder, at denne nymåne. Opdag dit horoskop og lær mere om astrologi og stjernetegnene med den største samling af dybdegående artikler, der er tilgængelige lige nu.

 

Følelser, intuition og fantasi.

 

Fiskene er også et meget spirituelt tegn, så denne nymåne er et godt tidspunkt til at genoptage forbindelsen med dit højere selv eller udnytte dine psykiske evner. Hvis du har følt dig fortabt eller afbrudt på det seneste, er dette det perfekte tidspunkt til at komme tilbage i kontakt med din spirituelle side.

 

Her er nogle måder at få mest muligt ud af denne nymåne i Fiskene:

 

  1. Sæt intentioner for, hvad du ønsker at manifestere i dit liv.

 

  1. Tilbring tid i naturen, lyt til din intuition, og lad din fantasi flyde.

 

  1. Forbind dig med dine åndelige guider eller dit højere selv for at få vejledning og visdom.

 

  1. Skriv dagbog om dine følelser og emotioner for at hjælpe dig med at bearbejde og forstå dem bedre.

 

  1. Udfør en eller anden form for selvplejeritual, f.eks. tag et afslappende bad eller giv dig tid til dig selv i din travle tidsplan.

 

  1. Mediter over dine mål og visualiser det, du ønsker at opnå.

 

  1. Tilbring tid med dine kære, katte eller andre dyr, da de kan hjælpe dig med at føle dig mere forbundet og elsket.

 

Uanset hvordan du vælger at bruge denne nymåne i Fiskene, så sørg for at tage tid til dig selv til at slappe af og forynge dig. Dette er en kraftfuld tid for manifestation, så stol på din intuition og gør noget for at nå dine mål.Må denne nymåne i Fiskene bringe dig klarhed, fred og alle de gode ting, du ønsker.