Plastikkrus – Stadig det bedste til festen

Der er noget ved et plastikkrus, der gør det bare sjovere at drikke øl. Måske er det det, at de er til engangsbrug, og at du bare kan smide dem i skraldespanden, når du er færdig. Eller måske er det de klare farver og designs, der er til rådighed. Her vil vi give en guide til, hvordan du finder de rette plastikkrus.

Størrelse: Den første ting, du skal overveje, når du vælger plastikkrus, er størrelsen. Du vil have et krus, der er stort nok til at rumme en god mængde øl, men ikke så stort, at det er besværligt at bære rundt på. Krusene kan bestilles fra 20cl og til 50cl.

Design: Den næste ting at overveje er design. Nogle krus har håndtag, andre har ikke. Nogle har låg, andre har ikke. Du skal beslutte, hvad der er vigtigt for dig, og hvad du vil bruge kruset til. Hvis du bare bruger det til at drikke øl derhjemme, er ethvert design nok. Men hvis du skal tage det med til en fest eller en picnic kan du overveje et krus med låg for at undgå spild.

Farver: Endelig skal du vælge de rigtige farver til dine plastkrus. Du kan vælge lyse, dristige farver eller mere afdæmpede toner. Hvis du skal holde fest, er det ofte bedst at gå efter lysere farver, så krusene er let at få øje på. Men hvis du bruger dem derhjemme, kan du vælge de farver, du kan lide.

Vælg genbrugsplast: Når du vælger plastikkrus, skal du prøve at vælge dem, der er fremstillet af genbrugsplast. Det er bedre for miljøet og ofte af lige så god kvalitet som almindelig plast. Plastik er ikke lige så miljøvenlig som pap eller bambus, men det er billigt, praktisk, fordi du blot kan smide det ud efter brug.

Genbrugsplast er værd at gå efter, hvis du gerne vil tænke miljøvenligt, selvom du køber plastik. Genbrugsplast er nemlig udvundet af andet plastik, så det genbruges og derfor bliver der ikke produceret nyt plastik hele tiden, når vi kan udnytte det, vi allerede har lavet.

Så der har du det, en guide til at vælge de rigtige plastikkrus. Uanset om du bruger dem derhjemme eller tager dem med til en fest, så følg disse tips, og du vil være sikker på at finde det perfekte krus til dig. Du kan findet et stort udvalg af plastikkrus på CTIparty, hvor du kan finde alt til din fest.