Så nemt laver du alle dine køb om til afbetaling

Kender du det med at en måned bare er hårdere at komme igennem end andre ?

Hvis du af og til har brug for lidt luft i din økonomi, så er det her måske løsningen. Du kan nemlig få en smart online afbetalings konto, der stort set virker som en kasse kredit. 

I stedet for at lave dyre forbrugslån, der koster at oprette og har gebyrer, kan du nu lave alle dine web køb om til billig afbetaling. Det er utrolig nemt at komme i gang og det koster ikke mere end hvis du lavede overtræk på kontoen. Det er gratis at oprette og derefter kan du stort set handle i alle onlineshops i Danmark med kontoen. Den er nemlig lige så nem at bruge som kredit kort eller mobilepay. Du kan dermed samle alle dine køb i en afbetaling. Det gælder uanset om det er tøj, legetøj, mad, frækt lingeri, sommerdæk, elektronik, møbler og endda sexlegetøj

Det er nemt at oprette, du skal blot tilmelde dig med dit nemid og kredit kort. Det tager kun få minutter at oprette og straks kan du komme igang med at bruge det. 

Hvordan skal jeg bruge det når jeg handler ?

Du skal som sådan ikke lavet meget om på den måde du handler på. Du kan uden tvivl bruge det i de shops du allerede plejer at bruge. Når du handler lægger du de ønskede varer i kurven og går til kurven som du plejer. Når du så kommer til kassen og skal betale, så vælger du blot den nye betalingsmetode. Når du vælger denne, vil beløbet ikke blive trukket på din bank konto, det bliver trukket på den nye konto. 

Når alle dine køb er foretaget, så logger du så ind og afgører hvor hurtigt du vil betale det samlede beløb tilbage. Det deles så op i små bidder og trækkes månedligt fra dit kort.