Sådan finder du en Au Pair til din familie og bliver Au Pair i et andet land

Hvis du overvejer at blive au pair, eller hvis du har brug for en au pair til din familie, skal du ikke lede længere end Aufini.com! Dette er verdens største og mest betroede online platform til at finde au pairs og familier. Der er mange profiler på hjemmesiden, nemlig over 60.000+ aktive profiler fra hele verden, som søger en familie eller en au pair til at kalde deres egen. Uanset om du leder efter en person til at passe dine børn, mens du er på arbejde eller på ferie, eller om du ønsker at opleve at bo i et andet land, kan vi hjælpe dig med at gøre det muligt!

Hvad er en au pair?

En au pair er en ung person, der rejser til et andet land for at bo hos en familie og hjælpe med at passe en familie. De får typisk kost og logi samt et lille ugentligt beløb til gengæld for deres børnepasningsydelser.

Hvorfor blive au pair?

Der er mange grunde til, at man vælger at blive au pair. Nogle af de mest almindelige årsager er bl.a.

-At opleve en ny kultur og livsstil

-At lære et nyt sprog

-For at få erfaring med børnepasning

-At rejse ud i verden

-At tjene penge, så man kan forsørge sin egen familie

Hvordan fungerer Aufini.com?

Aufini.com er en gratis online platform, hvor familier og au pairs kan komme i kontakt med hinanden. Det eneste, du skal gøre er at oprette en gratis profil, og så vil du blive sat i forbindelse med familier fra hele verden, der søger en au pair. Du kan søge efter profiler ud fra dine behov og præferencer og komme i kontakt med de familier, der interesserer dig. Det er nemt, bekvemt og sikkert! Der er ingen forpligtelser, medmindre man tage skridtet helt til det sidste, og skriver en kontrakt med en værtsfamilie eller en au pair.