Sådan kan du holde en anderledes sommerferie

Kender du det, at hele året kører i den samme rille? At det føles som om, at alting blot bliver mere af det samme? Måske du allerede har reflekteret og ligefrem har lyst til at bryde med det kendte for at få nye oplevelser og vokse som person. Et af de tidspunkter hvor du har de bedste kort på hånden i forhold til at bryde det kendte, er i din sommerferie. Her kommer 3 gode alternativer til den traditionelle sommerferie.

Tag på en højskole

Hvis du gerne vil lave noget andet end at bare spise is og dase i solen igennem hele sommerferien, så burde du overveje at tage på højskole.

En højskole er fantastisk, fordi den dyrker fællesskabet – og fordi det fællesskab er baseret på personer, der ofte er tilmeldt, fordi de har den samme interesse. Det gør det let at møde nye mennesker, samtidig med at du kan blive stærkere inden for en kompetence, som du vil dyrke. Du kan nemlig finde et højskole sommerkursus, som passer til det, som du har lyst til. Det kan være alt fra at lære yoga til at lave fransk mad eller blive bedre til at skrive filmmanuskripter! Mulighederne er mange!

Rejs som backpacker

Der kan være utroligt mange oplevelser i at bare kaste sig ud i noget. Og som backpacker kaster du dig ud i en oplevelse, som kan gå mange veje. Mange vælger at rejse som backpackere i Sydøstasien, hvor landende har så meget at byde på, fordi kulturen og naturen er så markant anderledes. Det kan give minder for livet!

Som backpacker kan man rejse på forskellige måder. Enten planlagt elelr uplanlagt – og enten med at budget pr. dag eller som ”luksus backpacker”, hvor man ikke tager så meget hensyn til økonomien.

Tag på tømmerflådetur

Vidste du, at du kan tage på tømmerflådetur i Sverige? På en sådan tur, kan du godt glemme mobiltelefonen, at tjekke e-mails og meget mere. Du skal i stedet hengive dig til den storslåede natur og nyde at stresse fuldstændig af.

På turen sover du i telt og sovepose, laver mad med dit kogesæt og kan derudover se frem til at komme helt tæt på naturen.