Tag på corona venlig sejlerferie

Som verden ser ud lige nu, så er der rigtig mange restriktioner når man skal rejse. Derfor kan mange mennesker ikke rejse, som de har gjort før i tiden. Dette gælder helt klart også sejlere, men her har vi en mulighed at vi ikke behøver at se vores destination fra landsiden af. Vi kan fint sejle til en havn eller en lokation og blot smide anker ude foran. På den måde behøves vi slet ikke at komme i kontakt med lokalbefolkningen.

Vi vil på det kraftigste råde jer til, at man undgår kontakt med andre end sin Bubbel når man sejler rundt enten i til forskellige steder i Danmark, men også når man sejler udenlands. Selvom restriktionerne ikke er lige så stramme i andre lande, så anbefaler vi stadig at man tager hele situationen seriøst.

 

Grækenland – en unik perle

Det er måske ikke alle der ved det, men Grækenland er faktisk en stor søfart nation. Det bunder blandt andet ud i deres mange øer, hvor man bliver nødt til at sejle rundt i dem. Man kan rolig side at grækerne har nogle af de bedste søfolk i verden – samt nogle af de største rederier er basseret i Grækenland.

Det smitter helt klart også af på den mere rekreative side af sejlads – der mange øer er alle veludstyret i havnene, så de fleste private både kan ligge til der.

 

Det er dog vigtigt at du tjekker op med regler og restriktionerne i hver enkel havn inden, at du blot ligger dig til kaj.

 

Over Atlanten

Er du en erfaren sejler – så er dette måske noget for dig. Den ultimative tur for mange sejlere, det er en tur over Atlanten. Herunder de nuværende restriktioner i verden, så kan det være en ideel ferie form – Atlanten er muligvis et af de steder i verden, hvor koncentrationen er mennesker. Du har derfor begrænset muligheder for at blive smittet af udefra kommende.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Nyt-ekkolod.dk