VI ER JERES MOBILTILBEHØR ENGROS! 

VI ER JERES MOBILTILBEHØR ENGROS! 

NORTAGG er eksperter inden for grossist tøj og har gennem lang tid håndteret engros tøj. Hos NORTAGG har vi gigantiske mængder produkter på vores webshop, som er parat til at blive sendt afsted mod dig. Mangler din organisation den bedste skærmbeskyttelse så er I ankommet til det rette sted. NORTAGG har et stort sortiment som tilbydes til den bedste pris i Danmark.  

Indenfor engros elektronik har NORTAGG flere fantastiske tilbud til vores købere. Det kan være at I muligvis står og har brug for den bedste skærmbeskyttelse for jeres arbejdere, så deres iPhones fungerer bedst og de er i stand til at betjene jeres kunder bedst muligt. Som forhandler af engros elektronik har vi en del muligheder for at fikse jeres problemer. NORTAGG har blandt andet landets bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores skærmbeskyttelse som kan sikre en god beskyttelse af din mobiler. NORTAGGs SmartGlass er utrolig stabilt på baggrund af vores produktion. Fremfor det klassiske følsommme glas som findes som alle andre B2B grossist, har vi hos NORTAGG produceret vores SmartGlass med en kombination af plastik og stærk glas, som leverer jer et fantastisk produkt.  

Mangler du tøj ?   

Vi har altid et stort udvalg af verdens bedste tøj, hvor du kan finde en del fantastisk valgmuligheder. Mangler du arbejdstøj til dine kunder? Vi har for det meste stabile poloer af fantastisk kvalitet, og vi forhandler engros tøj, og derfor I kan bestille de rigtige mængder til jers butik. NORTAGGs store udvalg strækker sig over flere forskellige kategorier, og vi kan dermed tilbyde et bredt sortiment af produkter. Vi er ofte klar til at leve op til dine ønsker og levere den korrekte mængde. Eksempelvis tilbyder vi et kæmpe sortiment af sportstøj af den bedste kvalitet som vil passe perfekt til din virksomhed. Vores sortiment vil også hjælpe din forretning i den kommende tid eftersom varmen kommer tilbage til Danmark og flere mennesker skal ud og dyrke sport igen. Som et eksempel vil vores T-shirts være fantastisk til hiking. Som grossist tøj har vi for det meste et fuldt lager og fantastiske tilbud parat til vores kunder, og vi tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved os er vores høje kvalitet. Hos NORTAGG handler kun med produkter i fantastisk kvalitet, og jeres virksomhed vil dermed altid være sikker på at modtage gode produkter. Som B2B grossist er NORTAGG altid interesseret i vores brugers tilbagemeldning, og vi placerer en utrolig indsats i vores kundeservice. Kunder er derfor ofte velkomne til at vende tilbage med en tilbagemeldning efter I har givet vores tøj et forsøg, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.