10 gode grunde til at leje en hoppeborg

5 gode grunde til at leje en hoppeborg

Er du i tvivl om du skal leje en hoppeborg for en weekend? eller til sommerfesten, fødselsdagen eller et andet arrangement? så giver vi dig her 5 grunde til at du helt bestemt skal invistere de ekstra kr.

1. Børnepasning

Du slipper for at skulle finde på underholdning til børnene. De underholder fint sig selv og hinanden og skal højst have slukket tørsten en gang imellem.

2. Motion

Alle ved at motion er sundt. Har du en hoppebog stående i haven weekenden over, så er du sikker på at ungerne får en masse motion – og du må gerne hoppe med hvis du også vil motioneres.

3. Bliv den sejeste far, tante eller onkel

Børnenes klassekammerater vil snakke om hoppeborgen i flere uger, dine nevøer og niecer vil kalde dig verdens sejeste onkel og deres forældre vil takke for dig at køre deres børn trætte

4. Man sover godt

Efter en hel dag med aktiviteter, sover man bare bedre. Dine børn går omkuld tidligt på aftenen og sover igennem hele natten.

5. Det er nemt

Faktisk meget nemmere end man skulle tro.

5 grunde til at leje din hoppeborg hos superlej

Nu har vi konstateret at det er en god ide med en hoppeborg. Men hvorfra skal man så leje den? her får du 5 grunde til at vælge superlej.

1. Godkendt og forsikret udstyr

Vi følger lovgivningen og har alle vores hoppeborge godkendt og forsikret. Force Technology tjekker hoppeborgene årligt – og desværre må vi meddele at der er udbydere på markeredet der springer denne lovpligtige del over, for at spare penge.

2. Du kan hente udstyret selv

Det er billigere at hente selv. Når du henter hjælper vi med at læsse i bilen eller på traileren, og du få altid et par gode råd med på vejen.

3. Vi kan levere til dig

Du kan også betale os for at levere det til dig. Prisen afhænger af hvor i landet du bor og vores chauffør leverer det og afhenter det igen.

4. Vi kan sætte op og pakke sammen

Vil du slippe for besværet kan du betale os for at opsætte og nedpakke hoppeborgen. Du skal blot anvise hvor du vil have den, så gør vi resten.

5. Vi kan altid kontaktes

Opstår der problemer med det lejede udstyr er det blot at sende os en mail eller lægge en besked på vores telefonsvarer, så kontakter vi dig straks og får løst problemet. 

Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud