Møbler fra Living&more

Living&more er en populær møbelproducent i Danmark, der tilbyder et stort udvalg af møbler, sofaer, stole, opbevaring og tilbehør til hjemmet og hjemmets indretning. Deres møbler er kendt for deres moderne og stilfulde design, flotte former, store popularitet samt deres høje kvalitet. I denne artikel vil vi liste nogle af de bedste møbler fra Living&More.

Living&more sofaer

Living&more tilbyder et stort udvalg af sofaer i forskellige stilarter og farver, som man vil kunne finde plads til på tværs af sit hjem, sommerhus eller kolonihavehus. Deres sofaer er især kendt for deres høje kvalitet og komfortable siddepladser, som spænder fra alt mellem 2-personers sofaer til 3-personers sofaer og enkeltmandssofaer. Nogle af deres allermest populære sofaer vil være deres Milano-sofa eller den elegante Florence-sofa og ligeledes den klassiske Copenhagen-sofa.

Living&more spiseborde

Living&more er også kendt for deres spiseborde, som er utroligt populære og har mange gode kvaliteter på tværs af holdbarhed og elegant design. Deres spiseborde er tilgængelige i forskellige størrelser, højder og materialevalg, herunder træ, glas og metal. Det er måske ikke alle som vil vælge et spisebord i glas, men til gengæld så har man her muligheden for at skille sig lidt ud fra de mange andre spiseborde på markedet.  Det er i sær deres minimalistiske Pisa-spisebord og Napoli-spisebord, som trender rigtig meget i både modeblade og salgstal på tværs af de forskellige møbelbutikker og online shops.

Living&more stole

Living&more tilbyder et stort udvalg af stole, der passer til enhver smag og behov. Hvis du er på jagt efter nye stole til spisebordet, køkkenbordet, sofabordet eller sågar i soveværelset, så er Living&more et godt sted at starte på grund af deres store udvalg og enormt brede spænd i udvalget af stole. Stolene er kendt for et elegant og moderne design ligesom de altid er bygget af en meget høj kvalitet. Nogle af deres mest populære stole må siges at være Venice-stolen og den super smukke Stockholm-stol eller den fantastiske Vienna-stol.

Living&more opbevaringsmøbler

Deres opbevaringsmøbler eller deres sortiment af opbevaringsmøbler er et af de største i både Danmark og mange andre lande. Du vil kunne finde alt fra tv-møbler til klassiske reoler, garderobeskabe eller skænke til soveværelset. Opbevaringsmøblerne er altid praktisk designet og stilfulde i deres udtryk, ligesom der er lagt vægt på at de skal kunne opbevare en masse forskellige ting. Nogle af deres mest populære opbevaringsmøbler inkluderer den elegante Palermo-skænk, det minimalistiske Helsinki-skab og den moderne Milano-reol.

Alle disse møbler fra Living&more er tilgængelige på Trendyfour Living, en populær dansk møbelbutik, der tilbyder et stort udvalg af møbler og tilbehør fra nogle af de bedste danske møbeldesignere og producenter. Trendyfour Livings sortiment inkluderer også møbler fra mange andre ligeså populære brands, hvorfor det gør siden til et fantastisk sted at starte sin købsrejse.

Kunder, der leder efter moderne og stilfulde møbler fra Living&More, bør derfor helt sikkert tjekke Trendyfour Livings udvalg ud, da man kan finde alt mellem himmel og jord på denne side.