Sådan fik jeg penge til en macbook

Jeg er en ung pige på 19 år og skal snart igang med mit sidste år på en stx.

Igennem første og andet år har jeg haft en windows computer og det har fungeret okay, men derigennem andet år er den begyndt at køre meget langsomt, jeg oplever at den står stille og nogengange ikke ville tænde.

Det er et stort problem for mig da jeg gerne ville gøre mig umage i skolen så jeg kan få gode karaktere og en god uddannelse.

Derfor er jeg nervøs for mit sidste år på gymnasium da jeg ved at sidste år er her hvor man skal gi den en ekstra skalle.

Det kan jeg bare ikke med den her computer, jeg ville ikke kunne lave mine afleveringer ordentligt, eller fremlægge på den.

I frygt for at jeg under en fremlæggelse fx ikke kan tænde den, eller at den går ud, hvem ved måske går den endda i stå.

Der er for mange ting på spil og jeg ville ikke kunne risikere det, jeg ved at man skal klare det så godt som man nu kan for hvis man for bedste karaktere muligt er der frit valg på alle hylder i forhold til hvilken uddannelse jeg gerne vil ind på.

Derfor er jeg begyndt at kigge efter en ny computer, mange af mine veninder har en macbook og siger at den er god og fungere som den skal.

Den koster bare lige lidt mere end det jeg har råd til.

Heldigvis faldt jeg over den her hjemmeside hvor jeg kan tage et lån og betale pengene tilbage på en måde der passer mig bedst muligt.

Jeg sendte hurtigt min ansøgning til Letfinans.dk og nu kan jeg med ro i hjertet gennemføre min uddannelse bedst muligt.