Ny Powerbank til hjemmet

Ny Powerbank til hjemmet

Vi har powerbanks i mange forskellige modeller om det skal være en selvopladende powerbank der oplades ved solenergi, om power banken skal have en voldsom batterikapacitet, om den skal kunne oplade adskillige enheder op på samme tid eller alle før nævnte.  

Power banks findes i talrige forskellige modeller om du ønsker en lille kompakt powerbank, der nemt kan være i lommen eller om du vil have en stor powerbank med et større batteri, som du ikke skal lade op så tit. Er du på farten og bruger din mobil eller iPad, når du er på arbejde og tømmer din enhed for strøm. Så kan det være optimalt at tilkøbe sig en powerbank, som kan lade din telefon og tablet op på samme tid og hurtigt evt. med quick charge. Vores powerbanks kommer med en indikator, så du kan se om din powerbank har lidt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade powerbanken op. 

Elsker du at gå lange ture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være ideelt for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er ude for at gå. Her har vi også powerbanks med solceller, så du kan nyde det skønne vejr og samtidig lade din enhed op mens du får et afbræk fra hverdagen. Nyerere telefoner skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden nye forventninger til hvad telefonen skal kunne. Alle disse egenskaber er med til at tage batteritid og det er klogt i mange tilfælde at have en powerbank, så man slipper for at skulle finde efter en stikkontakt hver gang man skal lade ens telefon op.  

Gamer du på din telefon har du sikkert prøvet at det tager på din telefons strøm og det er træls at skulle stoppe dit spil fordi du er ved at have lidt strøm. Flere powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det kan være klogt at købe en powerbank, der er samarbejdsvenlig med netop din telefon i stedet for at man skal finde en mellemløsning. Hold dig opdateret Med en powerbank kan du undgå at du løber tør for strøm mens du er på farten og ikke har adgang til en stikkontakt.  

Ny teknologi 

Der er igennem tiden hændt meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en utrolig batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så du kan opleve utallige opladninger gennem powerbanken før den har brug for en opladning på ny. Du kan derfor også opleve at der er en lang række nye features ved powerbanksene. Her findes der nu bitte små og kompakte, så de ikke er klodsede og fylder meget. Nogle kommer med solceller, så du faktisk aldrig har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogen er med trådløs opladning, så du undgår for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med 3-4 udtag, så du kan lade adskillige enheder på samme tid. Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også se forskel mellem de forskellige enheder, så du kan lade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle prioritere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm. Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan holde til, men nu kan powerbanks identificere, hvornår din mobil er fuldt opladet, så du slipper for at skulle spilde strøm på ingenting.