Sådan vælger du de bedste kontormøbler til dig og dine ansatte

Kontoret er et af de vigtigste rum i enhver virksomhed, og det er derfor afgørende at have de rigtige kontormøbler.

De fleste mennesker tilbringer mange timer om dagen på kontoret, så det er vigtigt at have møbler, der er behagelige at sidde i.

Derudover skal kontormøblerne være ergonomiske, så du undgår at få ondt i ryggen eller andre problemer.

Vælg de rette kontormøbler

Det kan være svært at finde ud af, hvilke kontormøbler der er de rigtige for dig, men det er vigtigt at tage din tid til at undersøge de forskellige muligheder.

Der er nemlig rigtig mange forskellige kontormøbler, som f.eks kontorstole, på markedet i Danmark. Der er også mange billige kontormøbler og kontorstole, men billigt er sjældent godt.

Og mht kontormøbler er det vigtigt at du ikke går på kompromis med dine krav. Du skal formentlig tilbringe mange timer på kontoret, derfor er det også vigtigt, at du er komfortabel der.

Ergonomiske kontormøbler er bedst

Når du vælger kontormøbler, skal du først og fremmest overveje ergonomien. Kontorstole skal have en god støtte til ryggen, og bordene skal være høje nok, så du kan sidde behageligt. Derudover skal møblerne være solide og holdbare, så du ikke skal udskifte dem hele tiden.

Du kan finde mange forskellige typer af kontormøbler på markedet, men mange af dem er desværre designet udelukkende med øje for udseende. Det vigtigste er faktisk ergonomien og ikke udseendet.

De bedste kontormøbler er designet med øje for både ergonomi og udseende. Skal du f.eks have en ny kontorstol, så bør det vigtigste for dig være, at den er ergonomisk korrekt designet, med flere justeringsmuligheder.

En god kontorstol er behagelig. Den bedste kontorstol er behagelig og ergonomisk korrekt samtidig.

Du kan sagtens finde en god kontorstol der både er behagelig, ergonomisk og som passer ind på et moderne flot kontor.

Kontorsager.dk har et stort udvalg af kontormøbler, så du kan finde noget, der passer til dine behov.

Hvor meget bruger du dine kontormøbler

En god tommelfingerregel når man skal købe nye kontormøbler er at tænke over hvor meget tid man bruger på kontoret.

Er man der ofte, så bør man have fokus på ergonomien, da jo længere tid du sidder stille ved skærmen, desto mere belaster du kroppen med unaturlige stillinger.

Stillesiddende arbejde er ikke sundt for hverken din holdning eller din fysik. Det er derfor meget vigtigt at du sidder korrekt, med den rette højde og sidde stilling.

Dr.dk har lavet en interaktiv grafik, der viser hvordan du sidder korrekt.

Er i flere på kontoret

En anden ting du skal overveje er hvor mange mennesker der bruger kontoret. Er det kun dig, eller har I flere ansatte?

Det er nemlig ikke særlig ergonomisk udelukkende at have kontormøbler i de samme størrelser til forskellige mennesker med forskellige kroppe.

Har du mange ansatte på kontoret, skal du derfor sørge for at der er forskellige kontorstole og skriveborde tilgængelige til dem.