4 store fordele ved brugte ure

Går du og overvejer at købe et ur, men ved du ikke, om du skal vælge et nyt eller et brugt ur? I denne artikel har vi fokus på brugte ure og alle de fordele, der følger med.

Du undgår store afskrivninger

Der vil altid være afskrivninger, når man køber fra nyt. Det kan variere meget fra ur til ur, selvfølgelig afhængigt af prisen, men det kan ikke undgås at prisen på dit ur falder lige så snart du har købt uret. Det er også sådan, at hvis du køber et nyt luksusur, går der noget tid, før det bliver noget værd på brugtmarkedet. Men hvis du køber et brugt luksusur undgår du den første afskrivning, der ofte sker i løbet af de første par år på markedet. Ofte kan du så sælge uret til samme pris, som du selv har givet for det, især hvis det er et populært ur.

Vintage er moderne

I dag bliver der hele tiden lavet nye ting, som har et vintage look og feel – så hvorfor købe et nyt ur med et vintage look, når du i stedet kan købe et reelt vintage ur? Vintagestilen er på mode i dag, men heldigvis er der mange ”vintage” ure, der er mere end bare vintage. De er i stedet klassiske og tidløse, så du kan helt sikkert finde et ur, der passer til din personlige stil på brugtmarkedet.

Du får større udvalg

Der er kun et begrænset antal nye ure på markedet – men brugtmarkedet bugner af ure fra flere forskellige år og flere forskellige kollektioner. Luksusure er lavet til at kunne holde, så du kan faktisk finde modeller, der har eksistereret i hundrede år eller endda mere på brugtmarkedet. Du er altså ikke begrænset i dit udvalg overhovedet, men det kan selvfølgelig også gøre beslutningen svær.

Du får mere for pengene

Ligesom når du vælger at købe en brugt bil frem for en ny en af slagsen, kan du ofte få råd til en del bedre brugte ure end nye. Du får med andre ord råd til en del mere. Du kan få råd til et ur af højere kvalitet, der er lavet til at kunne holde i længere tid – og du mister ikke en masse penge på afskrivninger.

Leder du efter et brugt luksusur? Du kan finde et stort udvalg af vintage ure fra bl.a. Rolex, Omega, Patek Phillippe, Audemars Piguet og flere her: https://timetowatch.dk/