Alt du bør vide om at leje en bærbar PC

Hvilke typer af bærbare pc’er tilbyder I til leje?

Vi tilbyder et bredt udvalg af bærbare pc’er, der kan lejes! Vi har både stationære og bærbare computere, der har forskellige størrelser og specifikationer. Vi tilbyder større bærbare pc’er med større skærme og kraftigere processorer samt mindre notebooks, der er lette at tage med på farten. Vores udvalg af Windows lejebærbare pc’er er tilgængelige i et bredt udvalg af prisklasser, så der er noget for enhver pengepung. Vi har et stort udvalg af forskellige mærker og modeller, så du kan nemt finde den helt rigtige bærbare pc til dine behov. Hvis du er på udkig efter en bærbar Apple PC så kig her. Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige bærbare pc, kan du altid kontakte os og få professionel vejledning. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den perfekte PC til dit behov.

Kan jeg leje flere bærbare pc’er på samme tid?

Ja, du kan leje flere bærbare pc’er på samme tid. Det er let og simpelt. Følg blot disse trin:

1. Besøg vores hjemmeside.

2. Vælg de bærbare pc’er, som du ønsker at leje, klik og se udvalget.

3. Gennemfør bestillingen via vores hjemmeside.

4. Gennemgå og godkend lejeaftalen, betingelser og vilkår, der er knyttet til udlejningen.

5. Få en bekræftelse på din ordre, inkl. en faktura til betaling.

6. Tag imod dine bærbare pc’er, når de bliver leveret ved din dør.

Sådan! Nu har du lejet flere bærbare pc’er på samme tid.

Hvor længe kan jeg leje en bærbar pc hos Nordic IT Rental?

Du kan i princip leje udstyret så længe du ønsker det, men de fleste ønsker at leje det i korte perioder. Derfor tilbyder vi udlejning helt ned til 7 dage. Vi har ingen binding på lejeperioden.

Hvor meget koster det at leje en bærbar pc?

Det afhænger af den type bærbare pc, du vil leje. Prisniveauet for en bærbar pc starter normalt ved omkring 500 kr. for en enkelt bærbar PC for en periode på 7 dage. Derudover vil omkostningerne stige, hvis du vælger at leje mere end én bærbar pc. Du kan leje standard bærbare office computere til en fast lav pris og ønsker du at leje gamer bærbare pc’er der kan bruges til enten gaming eller VR stiger prisen.

Hvordan betaler jeg for at leje en bærbar pc?

For at leje en bærbar pc skal du først godkende oprettelsen af lejeaftalen. Herefter modtager du en faktura til betaling, den skal betales via bankoverførsel og kan ikke betales kontant. Der er ingen gebyrer når du betaler leje. Vi tilbyder ikke køb af de bærbare computere vi udlejer.