En rejse fra elektriker til entertainer

Peter Nørgaard blev i 2002 uddannet elektriker med viste at det ikke skulle blive hans levevej. Der var noget andet der kaldte. Peter havde i mange år optrådt som tryllekunster og havde en stor passion for dette. Efter han blev uddannet elektriker startede han som vicevært i en ejendom på Frederiksberg. Peter havde nu tid til at forfølge sin drøm som udøvende kunstner. I mange år rejste han landet rundt i sin Toyota previa og lavede trylleshows for familier og firmaer. Han kunne dog godt mærke at der manglede noget. Noget mere. Et lag til at udtrykke så selv. Han begyndte at forfølge en sangkarriere med musical som passion samtidig med han tog danseundervisning 

Efter nogle år  med dette søgte han ind på det danske musicalakademi i Fredericia. Det skal siges at hvert år er der cirka 2 til 400 ansøgere på denne uddannelse hvert år. Peter var så heldig at komme ind i første forsøg.

3 år på musical akademiet. En hård uddannelse i sang dans og drama. Uddannelsen består i at udvikle sig selv som scenekunstner og få Fundet frem til sit eget udtryk.

Og det gjorde Peter også. Efter 3 års undervisning af top professionelle lærere. Forfulgte Peter nu en karriere som bugtaler. Peter var så heldig at også at møde sin kone på denne uddannelse. Sammen har de nu firmaet Showagent hvor de sammen skaber scenekunst for både børn og voksne.

Gennem peters karriere har han fået lov til at optræde i in og udland. Blandt andet har han medvirket i tv shows I Tokyo, i Italien, Tyskland og Las Vegas. Og stået på scener over hele verden. Som han selv udtaler kunne han ikke have gjort det uden sine fantastiske kone Carolina. Carolina har også forfulgt sin drøm som udøvende scenekunstner og som skaberen af scenekunst. Carolina er meget flittig både på scenen og backstage. Carolina har blandt andet skrevet og instrueret mange forestillinger produceret af ægteparrets firma Showagent. Carolina har sit eget show med coverbandet ABBAtars Som i nok har gættet er et ABBA cover band.