Min fars død sat i lys

Da min far gik bort, efterlod han et stort tomrum i mit liv. Jeg fandt mig selv fanget i en tilstand af ambitionsløshed og usikkerhed. Hvad skulle jeg dog tage mig til nu? Svaret kom til mig i form af PRINCE2 Foundation-kurset hos Mentorix.dk

Mentorix blev for mig ikke blot et uddannelsescenter, men en bro til en ny fremtid. Kurset blev en lysstråle i mørket, der gav mig et formål og en retning. Lærerne hos Mentorix var mere end undervisere; de var mentorer og guider, der brændte for at dele deres viden og erfaring.

PRINCE2 Foundation-certificeringen blev vendepunktet. Den repræsenterede ikke blot et stykke papir, men en afgørende forandring i min tilgang til arbejde og projekter. Med selvtilliden fra denne certificering tog jeg fat på udfordringer med en fornyet energi og en dybere forståelse for projektledelse.

Min far ville have ønsket, at jeg skulle finde mit formål og forfølge mine mål. Med PRINCE2 Foundation-certificeringen som værktøj fandt jeg netop dette. Jeg begyndte at påtage mig større ansvar og udfordringer i min karriere.

I dag, når jeg ser tilbage på min rejse fra at være en mand uden ambitioner siden min fars død, er jeg dybt taknemmelig over for Mentorix og PRINCE2 Foundation. De gav mig ikke blot en uddannelse, men muligheden for en ny begyndelse.

Min historie er et bevis på, at uanset hvor mørkt det ser ud, er der altid en vej fremad. Det kræver blot modet til at tage det første skridt. Mentorix og PRINCE2 Foundation var mit første skridt, hvad bliver dit?

Så nu har jeg ikke kun gjort min far stolt, men også mig selv. Jeg vidste at det at være stærk, sagtens kunne betale sig. Min far betød alt for mig og takket været Mentorix føler jeg at det forløb klistrer mig til ham. Så tak til .. for at give mig den mulighed og åbenbaring.